Aktivitetsvenn er koronavennlig

Savner du å møte folk slik man kunne før nedstengingen? Det er ingenting i veien for at folk møtes utenfor private hjem i disse koronatider. Mange frivillige i Ås vil rusle en tur med deg!

Det er mange frivillige som vil finne på noe hyggelig sammen med deg. Det være seg å på kino, ta en kaffe på en benk eller en kafè, handle sammen på butikken, rusle en tur i nabolaget, ta på gode tursko for en langtur i skogen eller oppdage vakre detaljer på det vakre universitetsområdet. Det er bare fantasien og de foreliggende smittevernregler som setter grenser.

Ønsker du en aktivitetsvenn gå til skjemaet for utfylling: https://as.frivilligsentral.no/?fbclid=IwAR2ZWqbOgpft6E-a81l4jz4eIsTVdz6LNBTBCIehAVZkwE8GU8BW3IdLzzo Vi gir deg en respons på din henvendelse så fort vi kan!

Ås kinoteater er en trygg møteplass og derfor vil vi gi bort 10 kinobilletter til 5 ulike par som kobles som aktivitetsvenner. Det er mange flotte kinovisninger i november. NYHET: I NOVEMBER GIR VI BORT GRATIS KINOBILLETTER TIL 10 PERSONER - til de fem første parene som blir koblet sammen.

Sjekk ut kinoprogrammet: https://www.askulturhus.no/kino/

Frivilligsentralen har i november fått godkjennelse av kommunens beredskapskoordinator til å løfte frem vårt aktivitetsvenntilbud.

Om du ønsker å bli satt i kontakt med en aktivitetsvenn eller om du vil være en frivillig aktivitetsvenn må du legge deg inn i vårt system på Frivilligsentralens hjemmeside, fylle ut skjemaet og huke av på aktivitetsvenn. Kanskje du får en venn for livet? Frivilligsentralen prøver så godt som mulig å matche alle som melder seg. Du må gjerne huke av for andre tilbud som passer for deg.

NB! Smittevernregler MÅ overholdes: Hold deg hjemme om du har symptomer på Covid-19, hold god avstand med minst 1 meter, sørg for rene hender etter håndvask eller med bruk av hånddesinfeksjonsmiddel, eventuelt munnbind om man kommer for nærme hverandre eller andre folk i nærheten. Vi minner også om at man må begrense antall mennesker man omgås med. 

Kontakt

Postboks 195
1430 Ås

Organisasjonsnummer
964948798

Sosiale media

2021 © Ås frivilligsentral