Torsdag 10 August 2023
Kl. 17:00 - 20:00, Begeistringens hus, Breivoll gård, Vinterbro
Sommerfest for deltakerne fra Ås læringssenter med familie som er nye i år eller ferdig med Intro i 2023

Ås frivilligsentral sammen med Nordby menighet og Breivolls venner arrangerer sommerfest for deltakerne fra Ås læringssenter med familie som er nye i år eller ferdig med Introduksjonsprogrammet i 2023.

Vi har gleden av å invitere deltakerne fra Ås læringssenter med familie til vårt spesielle sommerarrangement, hvor vi vil samles for å dele gode øyeblikk og hyggelig fellesskap.

Programmet vil inkludere:
- Morsomme utendørsaktiviteter
- Deilig mat og forfriskninger
- Mulighet til å bli kjent med andre flyktninger og innbyggere fra Follo regionen.
Også på denne festen vil deltakerne ha muligheten til å bli kjent med lokale frivillige organisasjoner og lære mer om hva de kan engasjere seg i regionen.
Vi ønsker at dette arrangementet skal være en flott anledning til å slappe av, knytte nye vennskap og skape gode minner sammen. Vi oppfordrer alle til å ta med godt humør og positiv energi!

Kjære deltakere, vi vil gjerne be dere om å ta med deres nasjonale matrett til feiringen. Det vil være en fantastisk måte å dele og oppleve hverandres kulturer på, og vi setter stor pris på deres bidrag. Takk skal dere ha!

Vi vil gjerne informere dere om at det ikke vil bli organisert transport til festen. For å komme til feststedet må dere ta bussen til Nesset holdeplass og deretter gå til fots i omtrent 20 minutter.

For å komme til Nesset holdeplass fra Ås, anbefales det å ta buss nummer 510 fra Ås videregående skole i retning Drøbak, og deretter bytte til buss nummer 505 i retning Oslo. Deretter kan dere kjøre til Nesset holdeplass. Link til Google maps-koordinater, KLIKK HER.

Vi gleder oss til å se deg på sommerarrangementet vårt!

Vennligst husk å melde deg på i skjemaet under innen 6.august. 

Påmelding er stengt
2024 © Ås frivilligsentral