Torsdag 9 September 2021
Kl. 18:30 - 22:00, Vaksinesenteret Moerveien 12
Observatør på Vaksinesenteret
Hovedansvar for observere de som har tatt vaksine.

Vaksinesenteret har mottatt mange vaksinedoser for september 2021. Derfor er det ekstra behov for flere frivillige for ulike oppgaver inne på vaksinesenteret i Ås sentrum. Har du mulighet til å stille opp noen timer i løpet ettermiddagen og/eller kvelden noen uker fremover? Det er behov for to frivillige på hvert skift noen dager i uken til tre forskjellige oppgaver mellom kl. 15:15-21:15. Det er mulighet for å melde seg på halv eller full vakt.

Hvert skift trenger:

2 observatører: Disse skal observere de som har fått vaksinen (de sitter i hhv 20 til 60 min, da ofte i samråd med legen). Det kreves at du kan være aktiv, gå rundt og følge godt med på alle.

2 venteromsverter: Passe på køen, gi munnbind og sprite stoler, være litt «på».

2 innregistrering: Du bør ha litt datakunnskap og ikke redd for å lære nytt enkelt system (Remin). Du må kunne registrere inn fødselsnr., og stille noen enkle spørsmål.

Hvis noen av disse oppgavene passer for deg kan du sende oss en e-post, ringe på telefonnr. 64962236 eller legge deg direkte inn i frivilligregisteret her på hjemmesiden. Vi vil ta kontakt med deg og sende deg en vaktplan der du selv kan registrere hvilke tider som passer deg.

Du vil bli tatt godt i mot på vaksinesenteret!

2024 © Ås frivilligsentral