Torsdag 18 August 2022
Kl. 16:00 - 20:00, Innbyggertorget, Ås rådhus
Møteplassen tar en utflukt til Kinnåsen
En uformell møteplass for alle innbyggere.

Denne torsdagen blir det utflukt til Kinnsåsen ved Årungen, for sosialt hygge, grilling av kyllingpølser og steking av vafler. (Ta med egen spesialkost om du trenger det.) Vi tar med oss litt forskjellige leker, så kan vi leke, hoppe og sprette - ha det morsomt sammen. Det er meldt litt regn, så kle deg etter været. Blir det mye regn kan vi gå inn i hytta. 

Det er oppmøte kl. 16.30 på Kinnåsen og vi holder på ca tre timer. Vi oppfordrer alle til å sykle eller gå (det tar ca 13 minutter å sykle fra Innbyggertorget og 45 min å gå), men trenger du skyss så gi oss beskjed om hvor mange som skal bli med og om det er behov for barnesete på e-post: frivillig@as.kommune.no. Oppmøte på Innbyggertorget kl. 16.00 om du trenger skyss. Benytt gjerne påmeldingsskjemaet på denne siden om du vil bli med.

Møteplassen i Ås sentrum er særlig tilrettelagt for møter mellom flyktninger, frivillige, nyinnflytta- og "gamle" innbyggere. Man møter hverandre på en uformell måte for en kopp kaffe/te og en hyggelig prat. Dette er en fin anledning til å øve på å snakke norsk og bli kjent med andre Åsinger.

I sommermånedene juli og august vil Møteplassen holde til på Innbyggertorget, Ås rådhus, eller så blir det utflukter i nærområdet. Holder vi til på Innbyggertorget varer aktiviteten i 2 timer kl. 17.30-19.30. Drar vi på en utflukt kan det være som en dagstur eller ca 16.30-20.30.

Påmelding er stengt
2024 © Ås frivilligsentral