Torsdag 11 August 2022
Kl. 17:30 - 19:30, Innbyggertorget, Ås rådhus
Møteplassen går på tur til Haraposten - Eldorskogen - for blåbærplukking
En uformell møteplass for alle innbyggere.

Møteplassen i Ås sentrum er særlig tilrettelagt for møter mellom flyktninger, frivillige, nyinnflytta og "gamle" innbyggere. Man møter hverandre for en kopp kaffe/te og en hyggelig prat. Og dette er en fin anledning til å øve på å snakke norsk. 

Det er mange fine steder i Ås man kan plukke blåbær, blant annet ved Haraposten i Eldorskogen. Er man heldige får man også hilse på grisene som holder til i dette området. Husk å ta med små matoppbevaringsbokser med lokk for blåbærene, drikke og kanskje en liten matpakke så tar vi en pause og hygger oss sammen ved gapahuken som vi kaller for Harakuken. Det er lurt å ta på en lett bukse og en tynn jakke/genser for å beskytte seg mot insektsstikk, støvler eller joggesko/tursko føles trygt når man oppholder seg i blåbærlyngen. Litt myggmiddel kan også anbefales.

I sommermånedene juli og august vil Møteplassen holde til på Innbyggertorget, Ås rådhus, eller så blir det utflukter i nærområdet. Holder vi til på Innbyggertorget varer aktiviteten i 2 timer kl. 17.30-19.30. Drar vi på en utflukt kan det være som en dagstur eller ca 16.30-20.30.


Påmelding er stengt
2024 © Ås frivilligsentral