Torsdag 31 August 2023
Kl. 17:30 - 19:30, Innbyggertorget, Ås rådhus
Møteplassen
Malekurs med Tamara Osadtsa

Bli med på en fargerik kveld med Ås frivilligsentral! Denne gangen får vi besøk av en sprudlende billedkunstner fra det fjerne Ukraina Tamara Osadtsa.

Lurer du på hvem Tamara er? Sjekk gjerne ut hennes Instagramside. Hun har ikke bare med seg sin kunstneriske glød, men også en hel sekk med tips og triks som vil forvandle deg til en skikkelig mestermaler!

Og vent, det blir ikke bare maling og pensler som flyter – kaffe, te og småsnacks blir servert, så du kan forsyne deg og fylle opp energien!

Vi håper du har lyst til å bli med på en uforglemmelig sosial happening. Møteplassen venter på deg med åpne armer – du kan til og med slenge deg med på en kaffeslurp og bli kjent med nye fjes. Selvfølgelig, vår varmeste anbefaling er å hoppe med på maleriet også. Det er utrolig tilfredsstillende å leke med farger og utfordre de skjulte kunstneriske superkreftene.

Så merk deg datoen: TORSDAG 31. august KL. 17.30. Møteplassen sprer glede i underetasjen av Ås rådhus, nærmere bestemt på Innbyggertorget (klikk på lenken). (Vi holder på i et par timer, så du har god tid til å male verden i dine farger!)

Ikke glem å kaste navnet ditt inn i påmeldingsskjemaet nedenfor. Vi sees der med et smil og en palett full av eventyrlyst! 

Påmelding er stengt
2024 © Ås frivilligsentral