Torsdag 4 August 2022
Kl. 17:30 - 19:30, Innbyggertorget, Ås rådhus
Keramiker Ingjerd Aarseth tilbyr modellering som aktivitet på Møteplassen, Ås sentrum
En uformell møteplass for alle innbyggere.

Vi inviterer keramiker Ingjerd Aarseth med oss under aktiviteten Kunsthjørnet på denne torsdagens Møteplass, som vil foregå på Innbyggertorget i underetasjen på Ås Rådhus kl. 17.30-19.30.

Du vil denne kvelden få mulighet til å forme en liten skål ved hjelp av hendene dine, kjevle et lite fat og også få modellere en liten figur hvis du har lyst til det. I løpet av disse to timene vil du få lære deg noen grunnleggende teknikker som er fint å kunne når du skal forme noe i leire.

Å forme i leire passer for alle aldre, barn og voksne. Du er velkommen til å sette deg ned, få en klump med leire og forme i vei. Tingene dine vil bli brent og glasert av kursholder slik at de kan brukes og er sterke.

Send gjerne en e-post til innbyggertorget@as.kommune.no med antall personer som vil være med, så har vi en viss oversikt over antall deltakere. Det vil være plass til mange deltakere.

Møteplassen i Ås sentrum er særlig tilrettelagt for møter mellom flyktninger og innbyggere. Man møter hverandre for en kopp kaffe/te og en hyggelig prat. Dette er en fin anledning til å øve på å snakke norsk. 


I sommermånedene juli og august vil Møteplassen holde til på Innbyggertorget, Ås rådhus, eller så blir det utflukter i nærområdet. Holder vi til på Innbyggertorget varer aktiviteten i 2 timer kl. 17.30-19.30. Drar vi på en utflukt kan det være som en dagstur eller ca 16.30-20.30.

2024 © Ås frivilligsentral