Onsdag 8 September 2021
Kl. 15:15 - 18:40, Vaksinesenteret Moerveien 12
Innregistrering på Vaksinesenteret
Hovedansvaret er å registrere digitalt de som kommer for å ta vaksine.

Vaksinesenteret har mottatt mange vaksinedoser for september 2021. Derfor er det ekstra behov for flere frivillige for ulike oppgaver inne på vaksinesenteret i Ås sentrum. Har du mulighet til å stille opp noen timer i løpet ettermiddagen og/eller kvelden noen uker fremover? Det er behov for to frivillige på hvert skift noen dager i uken til tre forskjellige oppgaver mellom kl. 15:15-21:15. Det er mulighet for å melde seg på halv eller full vakt.

Hvert skift trenger:

2 observatører: Disse skal observere de som har fått vaksinen (de sitter i hhv 20 til 60 min, da ofte i samråd med legen). Det kreves at du kan være aktiv, gå rundt og følge godt med på alle.

2 venteromsverter: Passe på køen, gi munnbind og sprite stoler, være litt «på».

2 innregistrering: Du bør ha litt datakunnskap og ikke redd for å lære nytt enkelt system (Remin). Du må kunne registrere inn fødselsnr., og stille noen enkle spørsmål.

Hvis noen av disse oppgavene passer for deg kan du sende oss en e-post, ringe på telefonnr. 64962236 eller legge deg direkte inn i frivilligregisteret her på hjemmesiden. Vi vil ta kontakt med deg og sende deg en vaktplan der du selv kan registrere hvilke tider som passer deg.

Du vil bli tatt godt i mot på vaksinesenteret!

2024 © Ås frivilligsentral