Søndag 20 August 2023
Kl. 10:00 - 13:00, Båthavna i Drøbak (Drøbak Marina)
En båttur til Bergholmen
🌊 Bli med på en herlig båttur til Bergholmen

Har du lyst til å tilbringe en fantastisk dag på sjøen? Da er vår båttur til Bergholmen akkurat det du trenger! Bli med oss på en uforglemmelig opplevelse i vakre omgivelser.

🗓️ Dato: 20. august 

🕙 Tid: Kl. 10:00

🚢 Møtested: Båthavna i Drøbak (link til Google maps-koordinater, KLIKK HER).

🌦️ Vær: Det kan hende vi får litt regn, så sørg for å kle deg etter været. Ta med en paraply og regnjakke for å være på den sikre siden!

Vi oppfordrer alle deltakere til å kle seg i komfortable klær som passer for en eventuell regnskur. Husk også å ha på deg passende sko, da det kan være vått underlag på øya.

🍔 Mat og Drikke: Husk å ta med deg deilig mat og forfriskninger! Vi kommer ikke til å ha servering, så det er viktig at du har med alt du trenger for å nyte dagen fullt ut.

🏞️ Bergholmen: Denne perlen av en øy har vakre turstier, idylliske plasser å slappe av på, og muligheter for å utforske naturen. Dette er en flott sjanse til å komme seg bort fra hverdagens mas og kjas, og virkelig nyte den vakre naturen i godt selskap.

Plassene er begrenset, så ikke nøl med å melde deg på! Ta med familie og venner for en dag fylt med moro og eventyr. Dette blir en dag du sent vil glemme.

Vennligst husk å melde deg på i skjemaet under innen 18. august. 

🌊 Viktig informasjon angående deltakerantall: Vennligst oppgi antall personer i "E-postadresse" feltet. 

For å sikre at vi har riktig antall plasser og tilrettelegger best mulig for arrangementet, ber vi alle deltakere om å indikere antall personer som vil delta i feltet for "E-postadresse". Dersom du kun fyller ut skjemaet for deg selv, vennligst oppgi "1" som antall. Vi setter pris på din oppmerksomhet på dette punktet. 

Takk for at du deltar, og vi ser frem til å ha deg med oss på båtturen til Bergholmen! 🌞 

Påmelding er stengt
2024 © Ås frivilligsentral