Søndag 4 September 2022
Kl. 12:00 - 16:00, Breivoll gård
Begeistringens dag - Frivilligfestival for alle innbyggere
I forbindelse med Frivillighetens år 2022 inviteres alle innbyggere til en stor fest på Breivoll gård for å hedre lokale frivillige lag og foreninger.

Alle innbyggere i Ås kommune inviteres til Begeistringens dag - en frivillighetsfestival på Breivoll gård søndag 4.september. kl. 12-16. "Sammen for Ås" - Breivolls venner, DNT Breivoll gård og Ås kommune ønsker velkommen til årets store fest.

Vi har gleden av å invitere alle Ås-innbyggere og lokale frivillige lag og foreninger i Ås kommune til en storslått dag på Breivoll gård. Vi skal feire alt det fantastiske frivillige arbeidet som gjøres av hver og en av dere året rundt. 

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 har vi tilrettelagt for at så mange som mulig skal få muligheten til å vise seg frem i form av stand der dere kan presentere dere for et stort lokalt publikum. Ønsker ditt frivillige lag/forening å være en av disse standene kan dere registrere dere via følgende lenke:  

https://forms.office.com/r/KfetaaF02f  

Her blir det i fantastiske omgivelser visning av Breivolls venners Begeistringens hus, på scenen får vi sang, musikk, taler og hyllester og DNT Breivoll gård står for servering av mat og drikke i kaféen i gårdshuset, og Ås læringssenter vil lage flatt brød med spennende fyll og andre godsaker. Det er også muligheter for å bringe med egen mat, for å lage egen piknik på området. 

Vi håper dere vil feire sammen med oss denne søndagen, og håper å se dere på Breivoll gård søndag 4. september kl. 12-16. 

NB! Vi oppfordrer til å benytte sykkel og ta beina fatt, og Syklistforeningen i Ås arrangerer felles sykkelgruppe med oppmøte kl. 11.00 og avgang kl. 11.15 denne søndagen. Vi setter også opp en ringbuss som vil kjøre gjennom hele kommunen. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om konkrete tidspunkter for de ulike stoppestedene. Men man kan ta utgangspunkt i følgende tider:

  • Avgang fra Universitetet i Ås kl. 11/12/13/14:15/15:15   
  • Ås videregående skole 
  • Sentralkrysset 
  • Holstad skole 
  • Granheim (Solberg) 
  • Nordby kirke 
  • Nordby skole 
  • Sjøskogen  
  • Avgang fra Nesset tilbake til Ås kl. 11.45/12.45/13.45/15.00/16.00/17.00  






2024 © Ås frivilligsentral