Natteravn i Ås sentrum

Vi trenger alltid flere natteravner som kan gi av sin tid ved å være synlig i gatene i Ås.

Aldersgruppe: Fra 18 år

Natteravnene® arbeider for tryggere lokalsamfunn for alle. Natteravnenes visjon er at voksnes synlige tilstedeværelse virker dempende på rus-, vold- og skadeverksproblematikk blant unge. Natteravnene er helt vanlige folk som har lyst til å bidra aktivt i sitt lokalmiljø. Oppgaven er enkel, meningsfull og hyggelig. Organisasjonen er landsomfattende og er både politisk og religiøs nøytral.
 
Vi trenger lokale Natteravner i Ås sentrumsområde i helger i tidsrommet 20-01. 
 
Folk som blir Natteravner, angrer ikke. Det er sosialt og trivelig å være ute sammen med andre Natteravner, og man treffer mange hyggelige og positive barn og unge, får mosjon, blir kjent med nærmiljøet og ikke mist en god følelse av å bidra positivt for et godt og trygt lokalsamfunn.
 
Som lokal Natteravn vandrer du rundt i Ås sentrum. Du har på deg organisasjonens vest og går alltid sammen med andre Natteravner. Vi har laget en enkel instruks hvor rutiner og oppgaver beskrives som du vil få utdelt før du går Natteravn.  Dette er en omsorgsoppgave, der rollen er å være trygge og edru voksne i lokalsamfunnet på kveldstid i helgene.

Alle får gratis bolle og kaffe på Esso! 

Kontakt

Postboks 195
1430 Ås

Organisasjonsnummer
964948798

Sosiale media

2021 © Ås frivilligsentral