Natteravnene i Ås

NATTERAVNENE BESTÅR AV FORELDRE, single, pensjonister, unge - alle slags mennesker som har som fellesnevner at de bryr seg om hva som skjer i Ås.

NATTERAVNENE I ÅS ER EN FRIVILLIG organisasjon hvor voksne, edru mennesker i organisert form vandrer og kjører MC i Ås sentrum på kvelds- og nattetid i helgene. Deres oppgave er å være synlige og tilgjengelige og er bygget på ideen om at dette i seg selv virker dempende på vold og skadeverk. De skal bistå personer som av en eller annen grunn ikke er i stand til å ta vare på seg selv, noen ganger ved å formidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.

DU TRENGER IKKE å kunne førstehjelp, for det lærer du av oss. Natteravnene i Ås tilbys gratis førstehjelpskurs. Du tenger ikke å kunne karate for å bli natteravn. Du trenger ikke å kunne løfte 10 kilo i benkepress. I stedet bruker du ord. Natteravnene griper aldri inn i voldssituasjoner, men kontakter politiet ved behov.

VANDRINGSGRUPPEN er på tre til fem personer og ledes av en gruppeleder. Samtidig kjører MC-natteravnene omkring i sentrum. Gruppene er ustyrt med mobiltelefon og førstehjelpsutstyr, og alle Natteravnene har på seg de karakteristiske gule refleksvester med natteravnlogo. Vandringen er fredag- og lørdagskveld kl. 21.00-01.00 fra slutten av april til oktober.

IKKE EN KRONE i lønn, men derimot får du kunnskap om hva barn og ungdom gjør i Ås i helgene, frisk luft, nye venner - og gratis mosjon på kjøpet.

TA KONTAKT og bli med. Ring interessegruppa v/Britt Solli, mobil
957 80 545 eller sende mail til: br-soll@online.no. Du er også hjertelig velkommen til Ås Frivilligsentral når du er i nærheten.

Å være natteravn er sosialt, hyggelig og meningsfylt. Og noen ganger uendelig viktig.

2020 © Ås frivilligsentral