Åsvenn

Vil du være en Åsvenn, som kan hjelpe flyktninger, andre utenlandske og norske tilflyttere med å bli bedre kjent med Ås-samfunnet?

Aldersgruppe: For alle

Ved å være en frivillig Åsvenn bidrar du med verdifull innsats for flyktninger og andre tilflyttere som trenger å bli bedre kjent med Ås kommune. 

Hva kan dette innebære av aktiviteter? Eks.: Vise frem hvor de ulike kommunale tjenestene holder til, som er relevant for den nye innbyggeren; helsestasjonen, kinoen, barnehager. Lekeplasser og fritidstilbud for både voksne og barn/unge. Hvor kan man gå fine turer? Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan finne på sammen. Kanskje du vil be noen hjem på middag? Eller ta noen med på en utflukt? 

Alle nye frivillige skal ha oppstartssamtale før de blir satt i aktivitet og vandelsattest må søkes hos politiet. Frivilligssentralen vil sende deg et anbefalingsskjema som du legger ved din søknad om politiattest på deres nettside https://attest.politiet.no/.  

Skriv gjerne noen ord om hva du kan bidra med i kommentarfeltet når du huker av på frivilligtilbudet Aasvenn og fyller ut registreringsskjemaet på vår hovedside: https://as.frivilligsentral.no/

2024 © Ås frivilligsentral