Møteplassen i Ås sentrum

En uformell og åpen møteplass for alle innbyggere med aktiviteter og temaer innen kunst, kultur og helse.

Aldersgruppe: For alle

Møteplassen i Ås sentrum på torsdager kl. 17.30-19.30 er et åpent tilbud for alle innbyggere og særlig tilrettelagt for møter mellom flyktninger og innbyggere. Her møtes man helt uformelt for en kopp kaffe/te og enkel servering, en hyggelig prat (en fin anledning til å øve på å snakke norsk) og vi ønsker å legge til rette for ulike kunst og kulturelle aktiviteter i tillegg til helsefremmende temaer.

Annenhver torsdag (partallsuke) arrangeres Håndverkskafé der Genia fra Ukraina leder an med ulike aktiviteter som håndarbeid. Det vil være enkel servering og hyggelig stemning. Her kan du få hjelp til sying (vi har noen enkle symaskiner), så om du trenger å få hjelp til og/eller å lære hvordan man kan reparere klær så er dette en god mulighet til det. Liker du strikking, hekling og/eller brodering så kan du ta med deg et arbeid du allerede har startet på og være med i denne sosiale gruppa. Eller om du trenger hjelp til noe så kan du få hjelp. Dette arrangementet er også åpent for barn og vi vil legge til rette for at de en tegneaktivitet eller liknende mens du hygger deg med prat og håndarbeidet ditt. Kanskje du vil komme for å lage litt julepynt til deg selv eller noen du vil gi en gave til? Det nærmer seg nå jul med stormskritt.

Det er flere torsdager der du som innbygger kan være med å bidra med et tema, så om du har en idé til hva som kan foregå og i tillegg kan være med under gjennomføringen ta gjerne kontakt.

Det også behov for frivillige som kan utføre enkelte enkle oppgaver til eksempel koke kaffe/te og hjelpe kveldens instruktør som å ta i mot gjestene, ordne med serveringen og bidra til et hyggelig miljø.

Møteplassen holder stort sett til på Innbyggertorget (underetasjen i Ås rådhus) torsdager kl. 17.30-19.30. Noen ganger kan det være vi beveger oss utenfor Ås sentrum for en liten utflukt eller benytter oss av et lokale på Ås kulturhus. Oversikt finner du på kalenderen her på hjemmesiden til Ås frivilligsentral.


Neste Møteplassen i Ås sentrum

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 04.04 17:30 Håndverkskafé på Møteplassen Innbyggertorget
Tor 18.04 17:30 Håndverkskafé på Møteplassen Innbyggertorget
Tor 02.05 17:30 Håndverkskafé på Møteplassen Innbyggertorget
Tor 16.05 17:30 Håndverkskafé på Møteplassen Innbyggertorget
Tor 30.05 17:30 Håndverkskafé på Møteplassen Innbyggertorget
2024 © Ås frivilligsentral